Naším krédem je zvýšení úrovně osobní hygieny.

 

Neboť mnoho z nás žije v bytech či domech, kde je malá koupelna, není podstatné zda tím domem je panelák, bytovka nebo i rodinný dům… kolem 70% lidí v České republice nemá ve stávajícím bytě místo pro bidet. Mnohým z nás tak nějak ani nechybí, neboť jsme už od malička zvyklí na „suchou“ očistu po použití záchodu. 

Různé generace mají různé priority a následně i důvody, proč začínají přemýšlet o používání bidetu.

Nejmarkantnější zájem projevuje věková skupina 40+…kdy možná začínáme více dbát na zdraví, uvědomujeme si, že nic není zadarmo a že o to své tělo musíme čím dál tím pečlivěji pečovat, abychom předešli různým zdravotním problémům, které by nás ve dvaceti ani nenapadly.

    Na druhou stranu mladší generace si jistě neuvědomuje zdravotní přínosy, ale zase je otevřenější novým myšlenkám a výrazný tlak společnosti na zvyšování úrovně osobní hygieny a možná i myšlenky na erotiku a sex appeal… nás všechny navádí k větší péči. Dnes je samozřejmostí holení, používání speciálních intimních mycích gelů, častější sprchování, používání antiperspirantů apod. Starší generace mi tady dá jistě za pravdu, že ještě před pár lety tomu tak nebylo. To, co dnes bereme jako samozřejmost, bylo dříve spíše jen výjimkou.

Na svých cestách jsem poznala, že jsou země, které jsou v tomto ohledu na daleko vyšší úrovni. Pokud budu mluvit právě o mokré očistě intimních partií – v zemích, kde jsou bidety či kombinace WC+bidetu masově rozšířené – si lidé neumí vůbec představit, že by měli používat pouze toaletní papír. My bychom se dnes asi také pozastavili, kdyby například v reklamě na parfém v televizi krásná štíhlá modelka zvedla ruku a neměla oholené podpaží… Je to otázka zvyku. 

Diskutovala jsem tuto otázku s mnoha lékaři – praktickými a ženskými také i s léčiteli – českými i např. čínskými. Všichni z nich odsouhlasili, že mokrá očista po použití toalety je prospěšná ve všech ohledech.

 

KOMBINACE WC+BIDETU 2V1

 

Tento produkt je právě ideálním řešením pro všechny z nás, kteří pro klasický bidet nemáme ve své koupelně místo. Funkci očisty intimních partií splní bezvadně, navíc nemusíte přesedat z mísy na mísu či šátrat po sprše, přemýšlet, jestli nenacákáte více vody na zem než na sebe apod.

 

Naším cílem je, aby tento produkt byl dostupný každému z vás. 

 

Proto jsme našli výrobce – který má v nabídce wc+bidety 2v1 od standardních po moderní designové, dokonce i krásné zdobené, malované či zlacené, v retro designu, speciální pro hendikepované či děti a samozřejmě i v celých kolekcích s ostatními zařizovacími předměty i koupelnovým nábytkem, pro ty, kteří se rozhodli při stavbě či rekonstrukci koupelny vytvořit designově ladící celek.

 

Všem, kteří spíše hledí na praktickou stránku věci a nechtějí zbytečně utrácet, chceme nabídnout naše akční ceny cenově srovnatelné s podobnou nabídkou klasických wc mís jiných výrobců. Držíme se hesla: 

 

Zvyšujeme úroveň vaší osobní hygieny, nezvyšujeme cenu za ni!

 

Náročnějším z vás můžeme nabídnout asi 50 typů různých designů – závěsných wc, samostatně stojících či kombi wc ve variantách s odpadem do stěny i do země.

Produkty, které máme skladem, najdete podrobně popsány v odkazu produkty.

Nakonec bych ještě v krátkosti zmínila výhody, které KOMBINACE WC+BIDETU 2v1 má oproti jiným výrobkům.

 

KOMBINACE WC+BIDETU 2V1 VERSUS KLASICKÝ SAMOSTATNÝ BIDET

  • Tady jasně vede úspora místa i peněz

  • Nemusíte se přemisťovat – o tomto bodu se také více píše v článku o péči o tělesně postižené a seniory

  • Těm, kteří mají to štěstí a mají koupelnu, kam se jim bidet vejde, jistě můžeme doporučit pořízení kombinace wc+bidetu 2v1 pro jejich druhý záchod…neboť mi jistě dají za pravdu, že pokud jsou na bidet zvyklí, na „obyčejném“ záchodě jim chybí

KOMBINACE WC+BIDETU 2V1 VERSUS BIDETOVÁ SPRŠKA ČI SPRCHA

  • Jasnou výhodou je minimální poruchovost – tryska zabudovaná v keramice je nejspolehlivější řešení…nemůže nikde prasknout hadice apod…

  • Máte obě ruce volné k manipulaci

  • Nenacákáte vodu nikam kolem

  • Cenově výhodnější

KOMBINACE WC+BIDETU 2V1 VERSUS BIDETOVÉ SEDÁTKO

  • Největší výhodou je opět minimální riziko zničení… oproti zejména celoplastovým sedátkům, kde hrozí rozlomení či popraskání je kombinace wc+bidetu 2v1 skoro nezničitelná…když už se něco stane s tryskou (např. se ucpe díky vodnímu kameni) její vyměnění je jednoduché a stojí pár korun…

  • Elegance a design – oproti těmto bidetovým sedátkům, které většinou pasují pouze na některé oválné typy WC mís… u naší kombinace se nemusíte vzdát svých nároků na design a můžete si dopřát tento komfort např. na hranatém či „vajíčkovém“ tvaru wc mísy…sladit vše do jedné kolekce apod.

  • Jednoduché řešení naší kombinace, které neobsahuje žádnou složitou elektroniku, je opět minimálně rizikové na jakoukoli poruchu

  • V neposlední řadě opět cena…za cenu sedátka u nás koupíte celou kombinaci i s wc mísou